Tidak Jumpa apa yang anda cari? Cari artikel lain di blog Ini

Terkejut Berat Badan Turun Tanpa Diet.

Keluh kesah bila badan dah tak selesa, dah terasa semakin membesar, terasa dah gemuk, malu bila terasa dipandang orang semacam saja. Itu kah perasaan anda bila berat badan anda dah mula bertambah. 

Dah Google cari dan cuba bermacam-macam petua dah beli dan cuba bermacam-macam produk pelansingan tapi masih gagal. Teringin nak slim melim macam Nora Danish tapi apakan daya dah cuba tapi gagal. 


Itulah antara reaksi terhadap produk-produk untuk turunkan berat badan yang telah dicuba dan bermacam-macam lah yang telah anda lalui tetapi berat badan anda tidak berubah malah semakin bertambah.

KINI Produk terbaru yang anda mesti ambil tahu.

ELITE S7 Hybrid Fat Burner.
(Power Detox + Ultimate Fat Burner + Energy Booster)




Anda tentu tertanya-tanya kenapa ramai yang guna produk kurus tetapi tak kurus-kurus? Jawapannya kerana badan anda terlalu banyak sangat toksin yang menghalang pembakaran lemak.

DETOX adalah proses membuang toksin didalam badan. Bila toksin tiada maka lemak mudah terbakar dan badan akan mengalami proses penurunan berat badan yang sangat senang.

Satu kotal tahan untuk 40 hari. Selamat dan Halal. Perisa buah anggur yang sedap dan tiada kesan sampingan seperti pening, degup jantung kencang atau kerap ke toilet.

Cara guna Elite S7 Hybrid Fat Burner ialah 1 satchet campur air 150ml kacau larut. Minum 30min sebelum breakfast setiap pagi atau sebelum aktiviti riadah. Habiskan sekotak dalam masa 40 hari untuk kesan optimum. Boleh skip breakfast jika minum Elite S7 Hybrid waktu pagi kerana ia dapat memberi tenaga hingga ke tengahari.

Kesan seawal 2-4 hari boleh hilang 1-3kilo dan boleh mencapai sehingga 20kilo dalam masa sebulan (bergantung kepada individu).




TAK WAJIB SENAMAN DAN TIDAK PERLU DIET.


Ya Elite S7 Hybrid diformulasi khas untuk anda yang sibuk bekerja, aktif dan tiada masa untuk senaman tanpa perlu diet. Yang paling penting perlu minum air kosong sekurang-kurangnya 3 liter sehari untuk pembakaran optimum.


Lihat Semua Testimoni berikut dari mereka yang telah berjaya:

Dah boleh pakai baju saiz kecil.

Terbaik untuk BMI dan kesihatan.




YA TAK WAJIB SENAMAN DAN TAK PERLU DIET.

Aktif ingridient yang terdapat dalam Elite S7 Hybrid adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

FAQ ELITE S7 HYBRID:
1. 1 botol boleh tahan 40 hari.
2. Berperisa mix berries yang sangat sedap.
3. Tiada side effect sebab 100% bahan semulajadi dari herba terpilih.
4.  Bole stop bila dah dapat berat badan yang idea.
5.  Tiada pantang larang pemakanan.
6.  Tak perlu bersenam. Tapi kalau bersenam adalah bonus untuk anda.
7.  Kerap membuang air kecil pada permulaan untuk detox.
8.  Jarakkan 1jam jika mahu ambil supliment yang lain.
9.  Ibu mengandung dilarang.
10. Ibu menyusu boleh ambil Elite S7 selepas 100 hari.
11. Pesakit darah tinggi, jantung, kanser boleh ambil.
12. Bole ambil seawal umur 15 tahun.


Ya harga sekotak RM210
Dapatkan harga promosi 
RM170 
sekotak sementara stok masih ada.

Wassup/Call 012-4375596 
Pesanan dan info lanjut.

Cepat Pos Laju Percuma keseluruh negara. 











Produk Terbaru Dilancarkan MINCE MX FAT BURNER
DENGAN PERCUMA SERUM
KLIK LINK BERIKUT.


3 ulasan:

  1. Salam .. Klo makan elite s7 ni dengan dtrim . Ade side effect ke??

    BalasPadam
    Balasan
    1. wssalam. kalau setakat makan elite s7 tak de masalah tapi sy tak pasti dtrim ade masalah side efek ke tidak.

      Padam
  2. Assalamualaikum..boleh saya tanya,ia da memberi kesan x kepada ibu yg tengh susukan bby?terima kasih 🙂

    BalasPadam

.

.

Disclaimer (Penafian)

Terima kasih kerana anda sudi melawat blog saya yang tak seberapa ini. Disini saya memaparkan segala maklumat dari pengalaman saya berkenaan penyakit Lukimia CML dan cara-cara menjaga diri untuk lebih sihat dan sejahtera.

Sekian.

DISCLAIMER.
Semua maklumat yang dikongsi di blog ini adalah hasil dari pengalaman dan pengetahuan penulis blog ini dan tiada kena mengena dengan sesiapa pun. Maklumat yang dikongsi disini hanya lah sekadar berkongsi pengalaman dan tidak boleh digunakan sebagai rujukan atau hujah dengan mana-mana pihak jua. Penulis tidak bertanggungjawab keatas apa-apa jua perkongsian disini yang mana jika diikuti memberikan kesan tidak baik atau kesan buruk keatas diri masing-masing. Apa yang ditulis disini hanyalah sekadar berkongsi informasi dan idea sahaja dan tidak tertakluk kepada mana-mana pihak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...